TORTILLA JAJECZNA Z ŁOSOSIEM I WARZYWAMI

Składniki

  • 2 JAJKA
  • ODROBINA MLEKA, U MNIE KOKOSOWE
  • PRZECIER POMIDOROWY
  • PRZYPRAWY
  • 40G AWOKADO
  • POMIDOR
  • SZCZYPIOR
  • POLENDWICA Z ŁOSOSIA 2 PLASTRY

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

2 jajka roztrzepałam z odrobiną mleka kokosowego i przecieru pomidorowego + przyprawy i na rozgrzaną patelnie, niewielki ogień aż naleśnik zetnie się z 2ch stron. Do środka 40g awokado, pół pomidora, szczypiorek i 2 plastry polendwicy z łososia (albo jakieś wędlina, rybka itp) Omomom…

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.