Liście szpinaku + pół puszki tuńczyka ok 60 gr, 70 gr mango, 40 gr awokado, pół pomidora, 12 gr słonecznika i sos balsamiczny
Bez glutenu / Bez nabiału / Kolacje / Low carb / Paleo / Sałatki
SAŁATKA TUŃCZYK MANGO AWOKADO SZPINAK
- 10
- 1
- KCAL - 286 g
- WĘGLOWODANY - 11 g
- BIAŁKA - 20 g
- TŁUSZCZE - 20 g
Składniki:
- liście szpinaku/mix sałat
- 60g tuńczyka
- 70g mango
- pomidor
- 40g awokado
- 12g łyżka słonecznika
- sos balsamiczny
UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!