PALEO TACOS

Składniki:

  • 2 jajka
  • 1 kopiasta łyżką mąki kokosowej
  • 50g awokado
  • kapusta czerwona
  • pomidor
  • liście pietruszki
  • łyżeczka oliwy i oleju kokosowego

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

Jajka roztrzep z mąką i przyprawami (u mnie ostra papryka, zioła prowansalskie), wlej mase na rozgrzaną patelnie na kokosowy (ma być coś pomiędzy grubym naleśnikiem, a cieńkim omletem). Zdejmij gotowy omlet, posmaruj go rozgiecionym awokado, na połowe ułóż to liście pietruszki, pokrojone warzywa, polej oliwą, przełóż na pół i szamaj :))

.

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami