OMLET Z MĄKI KASZTANOWEJ Z PUDDINGIEM CHIA

Składniki:

  • 4 białka + 2 żółtka
  • 2 łżki mąki kasztanowej
  • łyżka białka
  • erytrol
  • proszek do pieczenia
  • 10g chia w 50ml mleka koksoowego
  • u mnie jeżyny, maliny, mango łyżeczka migdałów

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

Omlet: 4 ubite białka + 2 żółtka, 2 łyżkimąki kasztanowej (super smakuje!!), łyżka białka, erytrol, proszek do pieczenia i do piekarnika 20 min:) Na to 10g chia w 50 ml mleka kokosowego (wcześniej w lodówce), jeżyny, maliny, kawałek mango i łyżeczka migdałów

.

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami