Sałatka rukola, pół grillowanej gruszki i 50gr awokado, 40g ricotty, granat, łyżka pestek dynii, sos balsamiczny, łyżeczka oliwy
SAŁATKA GRUSZKA, AWOKADO, GRANAT, RICOTTA
- 10
- 1
- KCAL - 258 g
- WĘGLOWODANY - 23 g
- BIAŁKA - 9 g
- TŁUSZCZE - 15 g
Składniki:
- rukola
- pół gruszki
- 50g awokado
- granat
- łyżeczka pestek dynii
- sos balsamiczny
- oliwa
UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!