PŁATKI JAGLANE NA MLEKU KOKOSOWYM Z KARMELIZOWANĄ BRZOSKWINIĄ, GRANATEM I ORZECHAMI LASKOWYMI

Składniki

  • PŁATKI JAGLANE
  • SZKLANKA MLEKA KOKOSOWEGO
  • OPCJONALNIE BIAŁKO, CYNAMON
  • NEKTARYNKA
  • MASŁO
  • GRANAT
  • 8G ORZECHÓW LASKOWYCH

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Nie przepadam za śnaidaniami typu 'owsianka’ na śniadanie, ponieważ zazwyczaj są to opcje bardzo wysoko węglowodanowe i bardzo szybko robie się po nich głodna (nie ma to jak konkretny omlecior <3 :p ). Ale nie powiem – można je zrobić na mega dużo pysznych sposobów Emotikon smile

45g płątków jaglanych zagotowałam na 200ml mleka (u mnie takie z kartonu, nie gęste z puszki, jeśli za bardzo zgęstnieje podlać lekko wodą. Na koniec dodałam ok 7g białka i cynamon. Do tego nektarynka podsmażona na małej łyżeczce masła, podsypana erytrolem + granat i ok 8g laskowych

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.