PANCAKE Z KOMOSY RYŻOWEJ I MĄKI GRYCZANEJ Z MIODEM

Składniki

  • 25G KOMOSY RYŻOWEJ
  • 10G MĄKI GRYCZANEJ
  • 10G OTRĘBÓW GRYCZANYCH
  • 2 BIAŁKA + 1 ŻÓŁTKO
  • ERYTROL
  • 2 ŁŻKI MLEKA KOKOSOWEGO
  • LEN
  • 2 ORZECHY WŁOSKIE
  • MIÓD
  • BORÓWKI

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

25g ugotowanej komosy + 10g mąki gryczanej i 10g otrębów gryczanych + 2 ubite białka + 1 żółtko + słodzidło/erytrol + 2 łyżki mleka kokosowego light (ewentualnie 40g jogurtu) + 5 g siemienia lnianego i na patelnie na ok 8 placków Emotikon wink U mnie z 2ma orzechami włoskimi, łyżką miodu 10g i borówkami

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.