OMLET Z MĄKI KASZTANOWEJ Z PUDDINGIEM CHIA

  • 20
  • 1
  • kcal 430
  • Węglowodany 40g
  • Białka 33g
  • Tłuszcze 17g

Składniki

  • 4 białka + 2 żółtka
  • 2 łżki mąki kasztanowej
  • łyżka białka
  • erytrol
  • proszek do pieczenia
  • 10g chia w 50ml mleka koksoowego
  • u mnie jeżyny, maliny, mango łyżeczka migdałów

Omlet: 4 ubite białka + 2 żółtka, 2 łyżkimąki kasztanowej (super smakuje!!), łyżka białka, erytrol, proszek do pieczenia i do piekarnika 20 min:) Na to 10g chia w 50 ml mleka kokosowego (wcześniej w lodówce), jeżyny, maliny, kawałek mango i łyżeczka migdałów

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj

ODBIERZ DARMOWE PRZEPISY!

Zostaw mi swój adres email, a co 2 tygodnie podrzucę ci na maila zestaw obłędnych przepisów, które możesz stosować nawet będąc na diecie! Na start podrzucę ci Fit Desery w 10 min oraz fragmenty moich ebooków: Omletobook oraz FitCookEbook!

Zapisaliśmy Cię i Twoje darmowe przepisy już do Ciebie lecą!