NALEŚNIKI GRYCZANE Z MUSEM DYNIOWYM

Składniki

  • 5 ŁYŻEK MĄKI GRYCZANEJ
  • JAJKO
  • 200ML MLEKA (U MNIE KOKOSOWE)
  • SZCZYPTA SOLI (NAJLEPIEJ HIMALAJSKA)
  • PUREE Z DYNII OK 150G (NAJLEPIEJ HOKAIDO)
  • SOK Z POMARAŃCZY
  • IMBIR, CYNAMON, ERYTROL, OPCJONALNIE MIÓD

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Naleśniki: mąke wymieszaj z jajkiem, mlekiem, szczyptą soli (himalajską kupicie na fitness food), mozna dodać cynamon. Wychodza 3 duze lub 4 srednie sztuki.

Mus: dynię ugotować, odcedzić, zblendować z sokiem wyciśniętym z połowy pomarańczy, plus erytrol, cynamon, imbir i blendujemy;)

Tagi

Ten post ma jeden komentarz

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.