NALEŚNIKI GRYCZANE Z JAJKIEM, ŁOSOSIEM, AWOKADO

Składniki:

  • 25G MĄKI GRYCZANEJ
  • 40ML MLEKA/WODY
  • 2 JAJKA
  • LEN
  • 50G ŁOSOSIA
  • 20G AWOKADO
  • POMIDOR
  • SZCZYPIOR

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

Na 1 naleśnik: 25g mąki gryczanej + 40ml mleka (może być woda) + 1 jajko + 5g siemienia lnianego i na patelnie. U mnie z 50g łososia w pomidorach, 20g awokado, 1 jajco sadzone, szczypior i pomidorek

.

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami