KOKTAJL BANAN-AWOKADO-KOKOS-SPIRULINA-ŻÓŁTKO <3

Składniki

  • banan
  • 1/4 awokado
  • żółtko jaja
  • szklanka mleka kokosowego
  • łyżka białka (opcjonalnie)
  • spirulina
  • erytrol (opcjonalnie)
  • łyżeczka chia

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Pyyyychota, co tu dużo pisać 🙂 Wystarczy wszystko zblendować;)

Spirulina to roślinka, a dokładniej alga niezwykle bogata w szereg substancji odżywczych (mówi się, że nie ma sobie równych pod tym względem;) Dodakowo zawiera kwas bardzo ważny, a nie za często spotykany, kwas GLA (korzystny wpływ chociażby na choroby cukrzycy), korzystny wpływ na stan skóry, włosów, paznokci, układ immunologiczny oraz działanie przeciwzapalne. Zachęcam więc do zakupu chociażby z fitness-food.pl i dodatek do koktajli, sosow itp 😉

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.