IDEALNY SERNIK BUDYNIOWY

Składniki:

  • 2 BIAŁKA + ŻÓŁTKO
  • 20G BUDYNIU BEZ CUKRU
  • AROMAT WANILIOWY
  • ERYTROL
  • 170G CHUDEGO SERA
  • 2 ŁŻKI
  • SERKA HOMOGENIZOWANEGO NATURALNEGO LUB JOGURTU
  • OWOCKI NA GÓRE

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

2 ubite białka + 1 zółtko + 20g budyniu bezglutenowego, bezcukru z fitness-food.pl + aromat waniliowy, proszek do pieczenia + erytrol + 170g chudego sera zmielonego z 2 łyżkami serka homogenizowanego lub jogurtu nat. i do piekarnika na ok 35 min.

Tagi

Ten post ma 2 komentarzy

  1. Dorota

    Bardzo fajne przepisy 🙂
    Mam tylko prosbę o większą dokładność, tu np. piszesz,że do pieca, ale nie wiemy jaka temperatura.

    W wielu postach jest napisane np. 'cukinia’, ale cukinia może ważyć 100g, a może 700g 🙂

    1. Olga Lewandowska

      Dziękuję bardzo 😉 Postaram się być bardziej precyzyjna bo rzeczywiście czasem robię posty na mega szybciora 😉 Pozdrawiam!

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami