• Post Slideshow Image

SZYBKI CHLEBEK BABANOWY Z MĄKI GRYCZANEJ

  • Post Slideshow Image

Składniki

  • 3 dojrzałe banany
  • 2 jajka
  • 3 łyżki syropu klonowego/miodu
  • 3 łyżki oleju kokosowego
  • 1 szkl. mąki gryczanej (lub zmielonej kaszy gryczanej)
  • 1/2 szkl. mielonych migdałów nieblanszowanych
  • 1 łyżka proszku do pieczenia (bezglutenowego)
  • szczypta soli
  • opcjonalnie dodatki tj. żurawina, orzechy

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj