2 ubite białka + 1 zółtko + 10g białka i 40g mąki gryczanej + ok 40 ml mleka kokosowego lub jogurtu naturalnego, odrobina sody i erytrolu i na patelnie.
Dodatki to 10g chia w 50 ml mleka kokosowego (wcześniej w lodówce), 60g mango i jeżyny
PLACUSZKI Z PUDDINGIEM CHIA
- 20
- 1
- KCAL - 368 g
- WĘGLOWODANY - 50 g
- BIAŁKA - 24 g
- TŁUSZCZE - 11 g
Składniki:
- 2 BIAŁKA + ŻÓŁTKO
- 10G BIAŁKA
- 40G MĄKI GRYCZANEJ
- 40ML MLEKA KOKOSOWEGO
- SODA OCZYSZCZONA
- ERYTROL
- 10G CHIA W 50ML MLEKA KOKOSOWEGO
- 60G MANGO + JEŻYNY U MNIE
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!