PLACUSZKI Z PUDDINGIEM CHIA

Składniki:

  • 2 BIAŁKA + ŻÓŁTKO
  • 10G BIAŁKA
  • 40G MĄKI GRYCZANEJ
  • 40ML MLEKA KOKOSOWEGO
  • SODA OCZYSZCZONA
  • ERYTROL
  • 10G CHIA W 50ML MLEKA KOKOSOWEGO
  • 60G MANGO + JEŻYNY U  MNIE

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

2 ubite białka + 1 zółtko + 10g białka i 40g mąki gryczanej + ok 40 ml mleka kokosowego lub jogurtu naturalnego, odrobina sody i erytrolu i na patelnie.
Dodatki to 10g chia w 50 ml mleka kokosowego (wcześniej w lodówce), 60g mango i jeżyny

.

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami