PLACKI Z RYŻU I CUKINII

Składniki

  • 45G RYŻU
  • JAJKO + BIAŁKO
  • CUKINIA
  • PRZECIER POMIDOROWY
  • PRZYPRAWY
  • CZOSNEK

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Ugotuj 45 g ryżu, przestudz + 1 jajko, 1 białko jaja + starta na tarce (odcisnąć wodę) lub drobno pokrojona w kostkę cukinia (u mnie ok 120g. ale można dać więcej) + łyżeczka przecieru pomidorowego, przyprawy, czosnek i na patelnie

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.