PANCAKE BANANOWO-KOKOSOWE Z KAKAO I OWOCAMI

Składniki

  • 2 białka + 2 żółtka
  • 20g mąki kokosowej
  • 50ml mleka kokosowego
  • proszek do pieczenia
  • pół banana
  • kakao
  • erytrol
  • olej kokosowy

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

2 ubite białka + 2 żółtka + 20g mąki kokosowej + 50ml mleka kokosowego light + proszek do pieczenia + pół rozgniecionego banana + pół łyżeczki kakao + erytrol i na patelnie, 4 sztuki Emotikon smile Polewa – 50ml mleka kokosowego + 5g oleju kokosowego + łyżeczka kakao.

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.