2 jajka + pół puszki tuńczyka w wodzie lub sosie własnym, pół pomidora, 2 łyżki kukurydzy i na patelnie na PAM z 2 stron. Tu jadłam z 40 gr awokado, drugą połówką pomidora i kiełkami rzodkiewki (super pasują).
Bez glutenu / Bez nabiału / Kolacje / Low carb / Paleo
OMLET Z TUŃCZYKIEM I WARZYWAMI
- 15
- 1
- KCAL - 355 g
- WĘGLOWODANY - 11 g
- BIAŁKA - 33 g
- TŁUSZCZE - 18 g
Składniki:
- 60g tuńczyka
- 2 jajka
- pomidor
- 2 łyżki kukurydzy
- 40g awokado
- kiełki
- przyprawy
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!