OMLET Z TUŃCZYKIEM I WARZYWAMI

Składniki

  • 60g tuńczyka
  • 2 jajka
  • pomidor
  • 2 łyżki kukurydzy
  • 40g awokado
  • kiełki
  • przyprawy

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

2 jajka + pół puszki tuńczyka w wodzie lub sosie własnym, pół pomidora, 2 łyżki kukurydzy i na patelnie na PAM z 2 stron. Tu jadłam z 40 gr awokado, drugą połówką pomidora i kiełkami rzodkiewki (super pasują).

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.