Omlet z 4 ubitych bialek+zoltko, 30g mąki gryczajnej, polewa – pol banana zblendowana z 1/3 awokado + erytrol + kakao i do tego owocki, szczypta wiorek i migdałów. Ja omlet zapiekam 15-20 min 180 stopni, można teżoczywiście na patelnie 😉
OMLET Z DOMOWĄ „NUTELLĄ”
- 25
- 1
- KCAL - 363 g
- WĘGLOWODANY - 47 g
- BIAŁKA - 2047 g
- TŁUSZCZE - 13 g
Składniki:
- 4 białka + żółtko
- 30g mąki gryczanej
- pół banana
- 1/3 awokado
- kakao
- erytrol
- owocki
- wiórki i migdały
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!
Wykonanie:
Zapisz się do mojego newsletera i otrzymaj mini ebook FIT DESERY!
DZIĘKI ZA ZAPIS!
Teraz koniecznie wejdź na swoją pocztę i potwierdź zapis do Newslettera (rodo). Dopiero wówczas będę mogła podesłać Ci te wszystkie smakołyki! No i wszystkie kolejne wartościowe treści.