OMLET Z DOMOWĄ „NUTELLĄ”

Składniki

  • 4 białka + żółtko
  • 30g mąki gryczanej
  • pół banana
  • 1/3 awokado
  • kakao
  • erytrol
  • owocki
  • wiórki i migdały

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Omlet z 4 ubitych bialek+zoltko, 30g mąki gryczajnej, polewa – pol banana zblendowana z 1/3 awokado + erytrol + kakao i do tego owocki, szczypta wiorek i migdałów. Ja omlet zapiekam 15-20 min 180 stopni, można teżoczywiście na patelnie 😉

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.