4 ubite białka, 2 żółtka, 2 łyżki mąki ryżowej, łyżka białka, 2 łyżeczki maku, erytrol, proszek do pieczenia, odrobina soku z pomarańczy i do pieca. Mój nowy piekarni jest cudowny Emotikon heart Omlety rosną jak na drożdzach!
Dodatki – pół pomarańczy, figa, borówki i łyżeczka miodku
OMLET RYŻOWY Z POMARAŃCZĄ MIODEM FIGAMI I BORÓWKAMI
- 20
- 1
- KCAL - 381 g
- WĘGLOWODANY - 40 g
- BIAŁKA - 29 g
- TŁUSZCZE - 12 g
Składniki:
- 4 białka + 2 żółtka
- 2 łyżki mąki ryżowej
- łyżka białka
- 2 łyżeczki maku
- erytrol
- proszek do pieczenia
- pół pomarańczy
- figa
- borówki
- łyżeczka miodu
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!