OMLET RYŻOWY Z POMARAŃCZĄ MIODEM FIGAMI I BORÓWKAMI

Składniki:

  • 4 białka + 2 żółtka
  • 2 łyżki mąki ryżowej
  • łyżka białka
  • 2 łyżeczki maku
  • erytrol
  • proszek do pieczenia
  • pół pomarańczy
  • figa
  • borówki
  • łyżeczka miodu

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

4 ubite białka, 2 żółtka, 2 łyżki mąki ryżowej, łyżka białka, 2 łyżeczki maku, erytrol, proszek do pieczenia, odrobina soku z pomarańczy i do pieca. Mój nowy piekarni jest cudowny Emotikon heart Omlety rosną jak na drożdzach!
Dodatki – pół pomarańczy, figa, borówki i łyżeczka miodku

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami