Na 5 sztuk – 50g jaglanej zblendowac na mąke + 1 białko + 15g białka samakowego + proszek do pieczenia + stewia/erytrol + do połow dałam pokrojone jabłko z cynamonem a do połowy truskawki 🙂 Do formy na muffinki i pieca 180 stopni ok 20-25min
MUFFINKI Z JAGLANEJ Z OWOCAMI
- 30
- 2
- KCAL - 321 g
- WĘGLOWODANY - 48 g
- BIAŁKA - 23 g
- TŁUSZCZE - 5 g
Składniki:
- 50g jaglanej
- 1 białko
- 15g białka
- proszek do pieczenia
- erytrol
- jabłko, truskawki/inne owoce
- cynamon
UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!