BANANOWO – JAGODOWE PANCAKE Z RICOTTĄ

Składniki

  • 2 białka + żółtko
  • 40g mąki ryżowej
  • pół banana
  • łyżeczka wiórek kokosowych
  • erytrol
  • soda oczyszczona
  • jagody

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Ubić 2 białka + 1 żółtko + 40g mąki ryżowej + 70g ricotty + półrozgniecionego banana + 5g wiórek + erytrol/słodzik + soda czyszczona – wymieszać, na koniec dodać ok 70g jagód i smażyć jak placuszki.
Dodatki – 50g jagód zblendowanych z łyżką jogurtu + szczypta wiórek, jagódki i kilka plasterków banana

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.