DSC_7398

WĄTRÓBKA DROBIOWA Z MUSEM Z MALIN, KIEŁKAMI, GRUSZKA I CEBULKĄ

Składniki:

  • 150G WĄTRÓBKI DROBIOWEJ
  • MAŁA GUSZKA
  • CEBULKA
  • KIEŁKI SŁONECZNIKA
  • OK 100G MALIN
  • ERYTROL

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.

Wykonanie:

Na rozgrzany kokosowy wrzuciłam cebulkę. Po chwili dodałam wątróbke, sól i majeranek, podsażyłąm. Dodałam gruszke i kiełki jeszcze z 4 min smażyłam. Maliny zblendowałam z odrobiną erytrolu. Wątróbke już na talerzu polałąm muszem.

Jeszcze figi by tu fajnie pasowały 🙂

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

11 maja 2022

PROSTA I PYSZNA QUESADILLA SZYNKA SER

2 maja 2022

PODWÓJNIE CZEKOLADOWA OWSIANKA PROTEINOWA

12 kwietnia 2022

KREMOWA KOSTKA ORZECHOWA Z TOFU

sklep z dietami i ebookami