45g płatków ugotowanych na ok 170ml mleka, pod koniec dodałam ok 7g białka rozmieszanego z ok 50 ml mleka i ok 5g wiórek. Do tego jagody, kostka gorzkiej czekolady
PŁATKI JAGLANE NA MLEKU RYŻOWYM Z OWOCAMI I CZEKOLADĄ
- 15
- 1
- KCAL - 369 g
- WĘGLOWODANY - 55 g
- BIAŁKA - 18 g
- TŁUSZCZE - 9 g
Składniki:
- PŁATKI JAGLANE
- 170ML MLEKA
- OPCJONALNIE BIAŁKO
- ŁYŻECZKA WIÓREK
- KOSTKA GORZKIEJ CZEKOLADY
- JAGODY
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!