NALEŚNIKI OWSIANE BANANOWE Z BUDYNIEM, MAKIEM I OWOCAMI

Składniki:

  • 4 białka
  • banan
  • 25g płatków
  • łyżeczka maku
  • erytrol
  • karob/ kakao
  • 10g budyniu bez cukru
  • 100ml  mleka
  • owoce

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

Na 2 naleśniki – 4 białka jaj, 1 banan, 25g płatków owsianych, łyżeczka maku, erytrol/słodzik – zblendować, smażyć na dobrze rozgrzanej patelni naleśnikowej. Do drugiego dodałam łyżeczke karobu (kakao).
W środku u mnie budyń 10g bez cukru ze 100ml mleka z erytrolem plus owoce. Fajnie tu też pasują wiórki kokosowe

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami