fbpx

GOFRY W WERSJI WYTRAWNEJ Z ŁOSOSIEM, AWOKADO I JAJKIEM

  • 10
  • 1
  • kcal 410
  • Węglowodany 41g
  • Białka 28g
  • Tłuszcze 16g

Składniki

  • 55g płatki owsiane z mąką żytnią
  • 5g białka
  • 2 jajka
  • przyprawy
  • proszek do pieczenia
  • woda
  • 30g łososia wędzonego
  • 40g awokado
  • plaster wędliny
  • warzywka

Na 2 gofry: 55g pół na pół płatków owsianych i mąki żytniej + u mnie 5 g białka bezsmakowego (można pominąć i dać 60g płatki+mąka) + 1 jajko + przyprawy – sól, tymianek, bazylia, oregano, odrobina proszku do pieczenia + 5-6 łyżek wody, blendujemy i do gofrownicy na chwilke.
U mnie jeden z łososiem, awokado, drugi z wędliną + warzywka

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj