na 4 sztuki: 45g mąki ryzowej (można spokojnie spróbować z innej 🙂 + 50g ricotty + 1 żółtko + 5g wiórek kokosowych + połowa rozgniecionego banana (można dać całego i np. część z plasterki) + 50g maślanki + stewia/erytrol/ksylitol/
PLACUSZKI Z RICOTTY Z BANANEM I MAŚLANKĄ
- 20
- 1
- KCAL - 325 g
- WĘGLOWODANY - 45 g
- BIAŁKA - 20 g
- TŁUSZCZE - 9 g
Składniki:
- 45G MĄKI RYŻOWEJ
- 50G RICOTTY
- ŻÓŁTKO + BIŁAKO
- ŁYŻECZKA WIÓREK
- PÓŁ BANANA
- 100G MAŚLANKI
- ERYTROL
- AROMAT WANILIOWY
- PROSZEK DO PIECZENIASODA OCZYSZCZONA
- OWOCE
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!