NALEŚNIKI BANANOWE BEZ MĄKI

Składniki:

  • 3 BIAŁKA
  • 25G PŁATKÓW OWSIANYCH
  • BANAN
  • ERYTROL
  • MAK
  • WIÓRKI KOKOSOWE
  • KAKAO
  • 80G JOGURTU
  • PÓŁ KIWI, WINOGRON

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

Na 3 sztuki: 3 białka jaj + 25gr płatków owsianych + banan, stewia/erytrol i odrobina wody – zblendować. U mnie do masy poszło też 5 gr maku, 5gr wiórek kokosowych i odrobina kakao.
Dodatki – 80gr jogurtu, 100gr melona, pół kiwi i kilka sztuk winogron.

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami