50g makaronu durum, łyżka zielonego pesto, pomidorki, 80g łososia, 20g suszonych pomidorów, liście szpinaku i 6g pokruszonych orzechów włoskich
MAKARON Z PESTO SZPINAKIEM, ŁOSOSIEM I POMIDORAMI
- 408
- 1
- WĘGLOWODANY - 55 g
- BIAŁKA - 20 g
- TŁUSZCZE - 15 g
Składniki:
- 50g makaronu durum
- łyżka zielonego pesto
- 80g łososia
- 20g suszonych pomidorów
- szpinak liście
- 2 orzechy włoskie
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!