GOFRY W WERSJI WYTRAWNEJ Z ŁOSOSIEM, AWOKADO I JAJKIEM

Składniki

  • 55g płatki owsiane z mąką żytnią
  • 5g białka
  • 2 jajka
  • przyprawy
  • proszek do pieczenia
  • woda
  • 30g łososia wędzonego
  • 40g awokado
  • plaster wędliny
  • warzywka

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Na 2 gofry: 55g pół na pół płatków owsianych i mąki żytniej + u mnie 5 g białka bezsmakowego (można pominąć i dać 60g płatki+mąka) + 1 jajko + przyprawy – sól, tymianek, bazylia, oregano, odrobina proszku do pieczenia + 5-6 łyżek wody, blendujemy i do gofrownicy na chwilke.
U mnie jeden z łososiem, awokado, drugi z wędliną + warzywka

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.