CIASTO MARCHEWKOWE

Składniki

  • 3 białka + 1 żółtko
  • erytrol
  • duża starta marchew
  • kakao łyżeczka
  • cynamon/przyprawa do piernika lub korzenna
  • 2 orzechy włoskie
  • proszek do pieczenia

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Ubiłam 3 białka, dodałam 1 żółtko, 3 łyżki mąki żytniej, stewie/erytrol, ok 160g startej marchewki (jedna duża/2małe), łyżeczke kakao, cynamon/przyprawe do piernika/korzenną, 8g orzechów włoskich i proszek do pieczenia, wymieszałam. Masa do formy i do pieca 30 min 180 stoni.

Moja jednoosobowa forma ma 15/15cm 😉

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.