55 gr kaszy ugotowac na mleku kokosowym light ok 120ml+tyle samo wodą. Na koniec dodać lyzeczke miodu, banana i zmiksowac. U mnie podane z granatem, gorzka czekolada i cynamonem
BUDYŃ JAGLANY NA MLEKU KOKOSOWYM
- 15
- 1
- KCAL - 391 g
Składniki:
55g kaszy jaglanej
120ml mleka kokosowego light
miód
banan
granat
kostka gorzkiej czekolady
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!