10464048_1539649322973370_7032903904366389756_n

BUDYŃ JAGLANY NA MLEKU KOKOSOWYM

Składniki:

55g kaszy jaglanej

120ml mleka kokosowego light

miód

banan

granat

kostka gorzkiej czekolady

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.

Wykonanie:

55 gr kaszy ugotowac na mleku kokosowym light ok 120ml+tyle samo wodą. Na koniec dodać lyzeczke miodu, banana i zmiksowac. U mnie podane z granatem, gorzka czekolada i cynamonem

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

11 maja 2022

PROSTA I PYSZNA QUESADILLA SZYNKA SER

2 maja 2022

PODWÓJNIE CZEKOLADOWA OWSIANKA PROTEINOWA

12 kwietnia 2022

KREMOWA KOSTKA ORZECHOWA Z TOFU

sklep z dietami i ebookami