BROWNI KOKOSOWE

Składniki:

  • 30G PŁATKÓW OWSIANYCH
  • 20G BIAŁKA CZEKOLADOWEGO
  • ŁYŻECZKA KAKAO
  • ŁYŻECZKA OLEJU KOKOSOWEGO
  • 50ML MLEKA KOKOSOWEGO
  • JAJKO
  • ERYTROL
  • ŁYŻECZKA MUSU JABŁKOWEGO
  • TRUSKAWKI

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

30g płatków owsianych zblendowanych na mąke + ok 20g białka czekoladowego + 5g kakao – wymieszać. Osobno wymieszać 5g oleju kokosowego + ok 50g mleka koksowego + 1 jajko + erytrol/stevia, ewentualnie ksylitol + u mnie łyżka musu jabłkowego (taki ala dżem 100% jabłka bez dodatków lub ewentualnie troche soku jabłkowego lub dipu jabłkowego Waldena lub pominąć;) Mokre składniki wymieszać z suchymi – nie trzeba miksować, ja zrobiłam to widelcem 🙂 Masa do formy, na góre truskawki i do pieca 180 stopni 20-25 min;) PYCHA!

.

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami