Na 3 placki: tunczyka wymieszać z jajkiem, otrębami, łyżką musztardy, szczypiorkiem, cebulą, przyprawami i na patelnie.
PLACKI Z TUŃCZYKA
- 10
- 1
- KCAL - 276 g
- WĘGLOWODANY - 35 g
- BIAŁKA - 30 g
- TŁUSZCZE - 9 g
Składniki:
- 70g tuńczyka
- 40g otrębów
- cebula
- musztarda
- szczypiorek
- jajko
- przyprawy
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!