PINOLA

Jedno z najzdrowszych menu we Wrocławiu w połączeniu z najlepszymi doznaniami kulinarnymi!

Pinola znajduje się przy Ferio Gaju. Całe menu znajdziecie tutaj Pinola menu i na FB PINOLA. Moja ulubiona pozycja to chyba Jagnięcina z młodą kapustą i puree chrzanowym 🙂 Wiele pozycji mięsnych, z kuchni Paleo, opcje bez glutenu i bez mleka, steki, podobno przepyszne pizze (jeszcze nie jadłam:), makarony, sałatki (z kurczakiem i z kozim serem miazga!) no i pyszne desery! Sernik z lodami… Najlepsze lody jakie w życiu jadłam.

Za co jeszcze uwielbiam Pinole? Restauracja może pochwalić się swoim własnym ogródkiem z własnymi warzywami! Mamy więc gwarancje, że nie jemy Roundapu, rtęci i ołowiu 😛

Ceny? Jak na takie menu na prawdę przyzwoite! Kaczka 38 zł, polędwica wołowa 59zł – jest dobrze! Wnętrze restauracji dizajnerskie, przyjemny ogródek:)

Na 10 punktów Pinola łapie 8! Mały minus za brak mleka roślinnego do kawy i wygodniejszych miejsc siedzących na ogródku 😉

13516338_1733642136907420_7965233489972980371_n

13174133_659312104221221_2999646857765880565_n

13239466_1717547338516900_8666031917021038624_n

13502114_1733642100240757_4392565707424793419_n

13173967_657078211111277_5547436838537128811_n

13174133_659312104221221_2999646857765880565_n

13465941_1733642026907431_3302282201034130462_n

13516426_1733642046907429_3699826528924458127_n

12654562_610428419109590_409422241276458980_n

13092084_654960401323058_3250532303330558192_n

14068264_708423149310116_5042579060963946027_n

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Dodaj komentarz

zobacz również

23 listopada 2020

GLUTEN I NABIAŁ – DLACZEGO ZACZĘŁAM JE JEŚĆ? CZY RZECZYWIŚCIE SZKODZĄ?

18 lipca 2020

ZABURZENIA CYKLU MENSTRUACYJNEGO, PCOS, FHA, BRAK MIESIĄCZKI, CZEŚĆ 2

11 lipca 2020

CYKL MIESIĘCZNY, ŻEŃSKIE HORMONY, ZABURZENIA MIESIĄCZKOWANIA

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.
Sklep