KETOGENICZNY BURGER W PORTOBELLO
Alternatywa dla wystrzegających się pieczywa! Wyszło naprawdę pysznie! I przede wszystkim prosto i szybko. Nastaw piec na ok 220 stopni. Pieczarki natrzyj sosem sojowym i odrobinę posól. Ułóż kapeluszem do…
Alternatywa dla wystrzegających się pieczywa! Wyszło naprawdę pysznie! I przede wszystkim prosto i szybko. Nastaw piec na ok 220 stopni. Pieczarki natrzyj sosem sojowym i odrobinę posól. Ułóż kapeluszem do…
Mięso wymieszałam z drobno pokrojoną cebulą, sól, pieprz, ząbek czosnku, tymianek, ostra papryka, ulepiłam kotleta i ugrillowałam go na oleju kokosowym. Awokado rozgniotłam na pastę (plus sok z cytryny, sól,…
No to tak... Ryż zalewam wrzątkiem. wody powinno być 2 razy więcej niż ryżu w garnku. Gotujemy bez przykrycia na małym ogniu. Cały "myk" w tym, że woda powoli paruje…
W brugerze najważniejsze jest mięcho:) I sos :) No to mamy tu duuużo mięcha i dużo sosu:P Bułkę stanowią oczywiście 2 kotlety. Mielone wymieszałam z rąbkiem czosnku przeciśniętym przez praske,…