1475799_1531450600459909_2176738018031065231_n

OMLET Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ

Składniki:

  • 3 białka
  • 1 żółtko
  • 2 łżki otrębów
  • przyprawy
  • 2 plastry szynki parmeńskiej
  • pomidor
  • papryka
  • roszponka/rukola/mix sałat

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

Ubiłam 3 białka + 1 żółtko, przyprawy (sól, pieprz, bazylia, koperek) + 2 łyżki otrębów żytnich i na patelnie lub do piekarnika na 15 min 180 stopni. Po wyjęciu poszłam na łatwiznę i posmarowałam ketchupem (ups:), 2 plastry szynki parmeńskiej, pomidor, papryka, rukola

Tagi

Ten post ma jeden komentarz

  1. Olga Lewandowska

    każda mąka, płatki owsiane (można je zmielić) 😉

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami