10173736_10202200368796089_1378739499048492872_naa

KREM Z ZIELONEGO GROSZKU

Składniki:

  • opakowanie groszku mrożonego
  • bulion
  • mleko
  • słonecznik
  • jogurt naturalny

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.

Wykonanie:

Najszybsza i najlepsza zupa na świecie
2 opakowania groszku mrożonego ugotować w bulionie do miękkości ok 15 min (poziom wody lekko ponad groszek), dodać 1/3 szklanki mleka i zblendować – DONE! :)) Tu z jogurtem i słonecznikiem

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

13 maja 2023

FIT SERNIK BASKIJSKI BEZ CUKRU

11 maja 2023

PANCAKES PROTEINOWE Z PUDDINGIEM I OWOCAMI

2 maja 2023

MAKARON ZE SZPARAGAMI W SOSIE ŚMIETANOWYM

sklep z dietami i ebookami