DROŻDZOWE BUŁECZKI OWSIANE

Składniki

  • 50g płatkó owsianych
  • 1 jajo
  • łyżeczka oleju kokosowego
  • truskawki/borówki/jagody
  • drożdze
  • 50g twarogu

UDostępnij post

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

2 drożdzówki: 50g płatków owsianych, 50g twarogu, 1 jajko, łyżeczka oleju kokosowego, truskawki (mogą być maliny, borówki, jagody), łyżeczka drożdzy – ugniatamy ciasto, formujemy bułeczki, wykładamy na papier do pieczenia i odstawiamy na 20-30min żeby ciasto wyrosło. Pieczemy 20 min 19-200 stopni:)

Tagi

Dodaj komentarz

inne przepisy

21 lipca 2020

CILBIR – JAJKA PO TURECKU

21 lipca 2020

ZUPA Z BOBEM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI

21 lipca 2020

BEZGLUTENOWE PANCAKES Z RICOTTY

sklep z dietami i ebookami

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

.