Tak na prawdę do takiej sałatki można użyć dowolnych warzyw 🙂 Ja warzywa ugotowałam na parze, można też je upiec, ugotować, ugrillować. Warzywa mieszamy z rukolą, roszponką czy kiełkami, polewamy oliwą lub sosem balsamicznym, do tego np. kozi nabiał. Takie proste i takie pyszne 🙂 Super opcja na kolacje czy 2gie śniadanie!
SAŁATKA WARZYWNA Z SEREM KOZIM
- 20
- 1
Składniki:
- marchew
- burak
- cukinia
- brokuł
- mix sałat
- pestki
- oliwa
- kozi twarożek/ser
UDostępnij post
Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!