fbpx

ROLADKI DROBIOWE ZE SZPINAKIEM, MOZZARELLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI

  • 30
  • 1
  • kcal 374
  • Węglowodany 19g
  • Białka 45g
  • Tłuszcze 17g

Składniki

  • 120g piersi z kurczaka
  • przecier pomidorowy
  • szpinak liście
  • mozarella 20g
  • 25g pomidorów suszonych
  • oliwa
  • jajko

Ostatnio troche kombinuje z węglowodanami, zmiejszam, zwiększam, szukam odpowiedniego poziomu dla siebie w dni treningowe i bez 🙂 Najlepiej uczyć się na własnym przykładzie, teoria jest bazą, ale praktyka zawsze wygrywa 🙂
120g fileta przyprawiłam, posmarowałam przecieram pomidorowym, ułożyłam liście szpinaku, mozzarelle (w sumie 20g), pomidory suszone (25g), zawinełam w ruloniki, spiełam wykałaczką, spryskałam oliwą i do pieca na 20 min;) U mnie ze szpinakiem ok 160g i jajeczko sadzone

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj