fbpx

TATAR WOŁOWY Z GRANATEM I AWOKADO

  • 10
  • 1
  • kcal 348
  • Węglowodany 15g
  • Białka 37g
  • Tłuszcze 19g

Składniki

  • 175g mielonej wołowinyna tatara
  • 40g awokado
  • 50g granatu
  • pół cebuli czarwonej
  • łyyżka musztardy
  • sok z limonki

Mięso wołowe na tatara 175 gr + przyprawy, 40gr awokado, 50 gr granatu, 1/2 czerwonej cebuli, łyżka musztardy, sok z limonki.

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj