fbpx

PLACKI Z TUŃCZYKA

  • 10
  • 1
  • kcal 276
  • Węglowodany 35g
  • Białka 30g
  • Tłuszcze 9g

Składniki

  • 70g tuńczyka
  • 40g otrębów
  • cebula
  • musztarda
  • szczypiorek
  • jajko
  • przyprawy

Na 3 placki:  tunczyka wymieszać z jajkiem, otrębami, łyżką musztardy, szczypiorkiem, cebulą, przyprawami i na patelnie.

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj