fbpx
  • Post Slideshow Image

OMLET Z DOMOWĄ „NUTELLĄ”

  • Post Slideshow Image
  • 25
  • 1
  • kcal 363
  • Węglowodany 47g
  • Białka 2047g
  • Tłuszcze 13g

Składniki

  • 4 białka + żółtko
  • 30g mąki gryczanej
  • pół banana
  • 1/3 awokado
  • kakao
  • erytrol
  • owocki
  • wiórki i migdały

Omlet z 4 ubitych bialek+zoltko, 30g mąki gryczajnej, polewa – pol banana zblendowana z 1/3 awokado + erytrol + kakao i do tego owocki, szczypta wiorek i migdałów. Ja omlet zapiekam 15-20 min 180 stopni, można teżoczywiście na patelnie 😉

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj