NALEŚNIKI GRYCZANE Z MUSEM DYNIOWYM

Składniki:

  • 5 ŁYŻEK MĄKI GRYCZANEJ
  • JAJKO
  • 200ML MLEKA (U MNIE KOKOSOWE)
  • SZCZYPTA SOLI (NAJLEPIEJ HIMALAJSKA)
  • PUREE Z DYNII OK 150G (NAJLEPIEJ HOKAIDO)
  • SOK Z POMARAŃCZY
  • IMBIR, CYNAMON, ERYTROL, OPCJONALNIE MIÓD

UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Wykonanie:

Naleśniki: mąke wymieszaj z jajkiem, mlekiem, szczyptą soli (himalajską kupicie na fitness food), mozna dodać cynamon. Wychodza 3 duze lub 4 srednie sztuki.

Mus: dynię ugotować, odcedzić, zblendować z sokiem wyciśniętym z połowy pomarańczy, plus erytrol, cynamon, imbir i blendujemy;)

.

Tagi

Ten post ma jeden komentarz

Dodaj komentarz

inne przepisy

20 listopada 2023

3 NAJLEPSZE NOCNE OWSIANKI – SZYBKIE I ZDROWE ŚNIADANIE

7 listopada 2023

TORTILLA Z TOFU, WARZYWAMI I SOSEM ORZECHOWYM WEGE

9 października 2023

JAK UPIEC DYNIĘ? 7 PRZEPISÓW Z DYNI

sklep z dietami i ebookami