fbpx

MUFFINKI Z JAGLANEJ Z OWOCAMI

  • 30
  • 2
  • kcal 321
  • Węglowodany 48g
  • Białka 23g
  • Tłuszcze 5g

Składniki

  • 50g jaglanej
  • 1 białko
  • 15g białka
  • proszek do pieczenia
  • erytrol
  • jabłko, truskawki/inne owoce
  • cynamon

Na 5 sztuk – 50g jaglanej zblendowac na mąke + 1 białko + 15g białka samakowego + proszek do pieczenia + stewia/erytrol + do połow dałam pokrojone jabłko z cynamonem a do połowy truskawki 🙂 Do formy na muffinki i pieca 180 stopni ok 20-25min

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj