fbpx

GRILLOWANY STEK Z ROSTBEFFU, FASOLKA, PIECZARKI BURAKI

Składniki

  • STEJK WOŁOWY
  • MASŁO GHEE
  • FASOLKA SZPARAGOWA
  • BURAK MAŁY
  • PIECZARKI

Rostbef grillowany krwisty po 3 min ze strony (sól, rozmaryn, przyprawa do steka) z kawałkiem masła ghee na koniec położonym na mięsie, fasolka szparagowa ugotowana, pieczone buraki 20 min w piecu i pieczarkiteż z pieca z przyprawami <3 Do tego weszła jeszcze musztarda miodowa.

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj