fbpx

BUDYŃ JAGLANY NA MLEKU KOKOSOWYM

  • 15
  • 1
  • kcal 391
  • Węglowodany g
  • Białka g
  • Tłuszcze g

Składniki

55g kaszy jaglanej

120ml mleka kokosowego light

miód

banan

granat

kostka gorzkiej czekolady

55 gr kaszy ugotowac na mleku kokosowym light ok 120ml+tyle samo wodą. Na koniec dodać lyzeczke miodu, banana i zmiksowac. U mnie podane z granatem, gorzka czekolada i cynamonem

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj