fbpx

  • 10
  • 1
  • kcal 293
  • Węglowodany 48g
  • Białka 11g
  • Tłuszcze 7g

Składniki

  • 200G FASOLI BIAŁEJ Z PUSZKI
  • 1/3CEBULI
  • ŁYŻECZKA OLIWY
  • OPCJONALNIE SUSZONE POMIDORY
  • KROMKA PIECZYWA ŻYTNIEGO

Cebulkę pokroj drobno i podsmaż na oliwie aż będzie chrupka. Fasolę odcedź i przepłucz. Zblenduj z dodatkiem soli i majeranku. Dodaj cebulkę, opcjonalnie suszone pomidory i wymieszaj.

Jedz z pieczywem!

Olga Lewandowska

Jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu na kierunkach Dietetyka oraz Zdrowie Publiczne, gdzie z wyróżnieniem uzyskałam tytuł magistra. Prywatnie – pasjonatka aktywności fizycznej i gotowania, zawodowo – właścicielka i dietetyk we wrocławskiej poradni dietetycznej Olga Lewandowska Dietetyk. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!

Skomentuj